Ten question by numigx



Peace be upon you gais.

Yeobo. Ahahaha. Nak update, tapi malas. Check cbox. Ada orang tag. Numigx. So dia macam, kenalah jawab kan. Kekekkek.

1. Explain yrself in one word and why? 
- Ahahahahahahaha. CUTE. Why? Sebab aku memang comel. Nak buat camana lagi. Kihkih. Doakanlah aku jadi comel. Nanti korang pun comel jugak. Heheheheh

2. Which do yo prefer, English or Malay? 
- Both. Sebab senang nak communicate dengan orang nanti. Walaupun aku ni takdelah pandai mana english tu. Pffft. Tapi susah jugak kalau ada dua tu je. So arabic pun kena ada jugak. Sebab setengah orang arab tak faham english. Kan? Ceh bajet je lebih puih.

3. What do you love to do in your free time? 
- Aaaa. Online. Aha! kahkah. Yela tapi disebabkan result PT3 aku yang tak berapa nak cantik. Aku kena tukar benda tu kepada, "study". Bukan "studo". Wah. Doakan aku gais, next yr SMA pastu SPM. Tau tau. Ihikss.

4. Do you like me? 
- Wah. Masa first baca tu, aku macam. Nak cakap apa ni. Nak cakap suka, tak kenal. Cakap tak suka, tak kenal jugak. So, aku rasa suka kot. Sebab numigx ni macam ceria, happy go lucky je aku tengok. Kahkah. Kata tak kenal kan. puih

5. 7 things you do before getting up from bed. 
- Yosh, kalau kat asrama, mandi terus. Kat rumah, baring baring dulu atas katil, baca novel sikit, berangan ke. Entahlah. Tak sampai tujuh rasanya.

6. 3 kinds of people you hate most. 
- Belagak bagus.
- Cakap tak serupa bikin.
- Penipu.

7. Do you like birthdays and why? 
- Sebab of course la birthday tu hari yang menggembirakan. Tapi. Kalau birthday aku, dorang bagi hadiah. Birthday dorang, aku tak bagi pun. Kesian mereka. Oh lupa! Aku suka birthday.

8. How many people you do remember their birthdays? 
- Aaa, Sepuluh orang je kot. Kot la.

9. What kind of movie do you prefer and why? 
- Em, Manisnya cinta di cappadocia? Ahaks, mesti semua dah tengok kan. Tapi, best! Rasa macam nak tengok lagi. Aku suka movie macam tu, suara, warna. Ha, love supermoon okay gak. Tengokla!

10. 10 band you love most. 
- Gulp. Tak tau. aku tak tau sangat band band ni. Tapi kalau lagu sedap, suara merdu, aku sukalah. Macam,
- Justin Bieber
- One direction
- Passenger
Tak tau la apa lagi.

Okay, settled!
Adios.